Skip to main content

Laatste nieuws


Blijf op de hoogte van Beau-Vie

Huidanalyse Observ Huidscan

3 voordelen van een huidanalyse

Durf jij de confrontatie aan om eens een kijkje te nemen binnenin je huid(lagen)? Dat is exact wat ik bij Beau-vie tijdens een huidanalyse doe. 

We nemen met een professioneel huidanalyse apparaat enkele foto’s en brengen daarmee je huidconditie in beeld. Je krijgt als het ware een wake-up call voor je huid. 

Tips voor een Gezonde Make-up Look 

Ben je iemand die graag stralend voor de dag komt, maar er niet te veel tijd aan wil spenderen? Dan is deze blog zeker voor jou.

Ik geef je graag enkele tips voor een gezonde make-up die je in 3 minuten kan realiseren. Als kers op de taart geef ik je daarna enkele tips hoe jij deze look kan transformeren in een party proof make-up look. 

Neem alvast je make-up tasje bij de hand! 

Let’s get ready to rumble! 

micro-needling at home

Zo start je thuis met Micro-needling

Mag het voor jou allemaal iets sneller gaan of wil je nog meer resultaat uit je skincare halen, dan wil je ongetwijfeld verder lezen. 

In deze blog dompelen wij je onder in de wereld van micro-needling; Dé huidverbeterende en verjongende techniek om de aanmaak van je collageen te boosten en de opname van je actieve skincare ingrediënten te verhogen

Maar wat is micro-needling nu juist en hoe begin je eraan?

kathleen Beau-vie

Zo hydrateer jij je huid in het najaar

De koude is weer in het land en daar wil jij je huid op voorbereiden. In deze blog lees je alles over hoe jij je huid kan hydrateren, zodat je dit najaar een zachte en jonge huid behoudt.

voor en na peeling

Thuis een peeling doen? Zo begin je eraan!

Wist jij dat… 

Je huid elke 28 dagen vernieuwt? Je huid stelt alles in werking om elke maand een betere versie van zichzelf te worden. Fantastisch, toch? 

Helaas hoef jij nog niet te snel te juichen, want doordat jij continu wordt blootgesteld aan UV-stralen, luchtvervuiling en stress kan je huid wel een extra handje gebruiken. Deze vrije radicalen verstoren je natuurlijke celvernieuwing, waardoor dode huidcellen zich opstapelen, pigmentatie en rimpels optreden, je teint valer wordt,.. And the list goes on.. 

Rad Zonbescherming

Liefde voor de ZONbescherming

Hello Summer! Het seizoen waarvan je instant gelukkig wordt, je denkt aan zomerse vakanties waarvan je wil dat ze nooit eindigen. Maar watch out! Voor je van de zon gaat genieten, lees je best even deze blog. Zo kan jij beschermd genieten én je huid een leven lang gezond houden

HydraFacial nu in Heusden-Zolder

Wat als ik je huid nog meer zou kunnen doen stralen, je huid nog meer zou kunnen verbeteren én dat terwijl je helemaal aan het genieten bent van een relaxte behandeling? No pain, all gain!

Bij Beau-Vie probeer ik het allemaal te combineren. Jouw huid is mijn passie én als ik iets kan optimaliseren in het instituut, dan sta ik steeds op de eerste rij om dit ook te doen! Daarom ben ik enorm enthousiast om je te laten kennismaken met HydraFacial.

Definitief ontharen

Definitief ontharen

Droom je van een glad huidje en ben je het eindeloze scheren en harsen beu? Laat de gewenste huiddelen definitief ontharen. Neem die onderbenen, oksels, bikinilijn onder handen en geniet er eindeloos van. De ontharingsbehandeling met IPL laser heeft verschillende beurten nodig. Na de zomer is de ideale periode om er mee te starten. In november doen we een promotie! Bij het ontharen van de onderbenen worden de oksels gratis gedaan!

Permanente make-up

Permanente make-up

De zomerperiode is voorbij. Is je permanente make-up wat lichter geworden door de zonnestraaltjes of een beetje vergrijsd? Door de blootstelling aan sterk UV licht kan de permanente make-up vervagen en verkleuren. Daarom is het aan te raden om altijd een UV bescherming over de wenkbrauwen aan te brengen. Maak nu je afspraak om je permanente make-up te verfrissen of bij te werken zodat je er weer stralend uitziet!