Laatste nieuws


Blijf op de hoogte van Beau-Vie

SprayTan Beauvie

Veilig Bruin in 10 minuten

Wat denk jij als jij aan een Spray Tan denkt? Denk jij dan ook meteen aan dé Friends scene waar het helemaal is misgelopen met Ross of aan Trump met een oranje hoofd? Natuurlijk krijg je nu beelden in je hoofd van een spray tan gone wrong.

Rad Zonbescherming

Liefde voor de ZONbescherming

Hello Summer! Het seizoen waarvan je instant gelukkig wordt, je denkt aan zomerse vakanties waarvan je wil dat ze nooit eindigen. Maar watch out! Voor je van de zon gaat genieten, lees je best even deze blog. Zo kan jij beschermd genieten én je huid een leven lang gezond houden

HydraFacial nu in Heusden-Zolder

Wat als ik je huid nog meer zou kunnen doen stralen, je huid nog meer zou kunnen verbeteren én dat terwijl je helemaal aan het genieten bent van een relaxte behandeling? No pain, all gain!

Bij Beau-Vie probeer ik het allemaal te combineren. Jouw huid is mijn passie én als ik iets kan optimaliseren in het instituut, dan sta ik steeds op de eerste rij om dit ook te doen! Daarom ben ik enorm enthousiast om je te laten kennismaken met HydraFacial.

Hennabrows en Lashbotox

Hennabrows en Lashbotox

De feestdagen komen stilaan piepen. Wil je er schitterend uitzien met een stralende en open blik? Boek dan tijdig je Hennabrows of Lashbotox. Bij Hennabrows worden je wenkbrauwen opgevuld, geëpileerd, gekleurd en geshaped. Het resultaat blijft 1-2 weken op de huid en 6 weken op de haartjes. Met Lashbotox worden je wimpers gelift en geverfd zodat je natuurlijke wimpers er langer en volumineuzer uitzien. Lashbotox houdt ongeveer een 6-tal weken op de wimpers.

Definitief ontharen

Definitief ontharen

Droom je van een glad huidje en ben je het eindeloze scheren en harsen beu? Laat de gewenste huiddelen definitief ontharen. Neem die onderbenen, oksels, bikinilijn onder handen en geniet er eindeloos van. De ontharingsbehandeling met IPL laser heeft verschillende beurten nodig. Na de zomer is de ideale periode om er mee te starten. In november doen we een promotie! Bij het ontharen van de onderbenen worden de oksels gratis gedaan!

Permanente make-up

Permanente make-up

De zomerperiode is voorbij. Is je permanente make-up wat lichter geworden door de zonnestraaltjes of een beetje vergrijsd? Door de blootstelling aan sterk UV licht kan de permanente make-up vervagen en verkleuren. Daarom is het aan te raden om altijd een UV bescherming over de wenkbrauwen aan te brengen. Maak nu je afspraak om je permanente make-up te verfrissen of bij te werken zodat je er weer stralend uitziet!

In een mum van tijd er goed uitzien?


Beau-Vie Logo

Openingsuren

Op afspraak
Donderdag gesloten

Contact

Vrunstraat 21
3550 Heusden-Zolder
Tel. 0495 53 45 89
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Beau-vie.be | Privacy & cookie policy

Website by It's me