Laatste nieuws


Blijf op de hoogte van Beau-Vie

3 tips om je collageen aanmaak te stimuleren 

Het woord ‘collageen’ klinkt je waarschijnlijk niet vreemd in de oren. Je hoort het tegenwoordig overal. In iedere reclamespot hoor je het wel vallen of elk magazine wil er wel iets over kwijt.

Skin Essentials voor je Zomervakantie

Wanneer je denkt aan vakantie, dan denk je aan zon, zee, strand en inpakstress. Dat laatste wil je natuurlijk niet. Reizen doe je graag luchtig in je hoofd én in je valies.

Met onderstaand 5-stappenplan ontbreekt er deze zomer niets meer in je bagage en vertrek je met een gezonde huid op vakantie. Tijd om easy breezy te genieten van je welverdiende trip naar de zon.

SprayTan Beauvie

Veilig Bruin in 10 minuten

Wat denk jij als jij aan een Spray Tan denkt? Denk jij dan ook meteen aan dé Friends scene waar het helemaal is misgelopen met Ross? Natuurlijk krijg je nu beelden in je hoofd van een spray tan gone wrong.

Huidanalyse Observ Huidscan

3 voordelen van een huidanalyse

Durf jij de confrontatie aan om eens een kijkje te nemen binnenin je huid(lagen)? Dat is exact wat ik bij Beau-vie tijdens een huidanalyse doe. 

We nemen met een professioneel huidanalyse apparaat enkele foto’s en brengen daarmee je huidconditie in beeld. Je krijgt als het ware een wake-up call voor je huid. 

Tips voor een Gezonde Make-up Look 

Ben je iemand die graag stralend voor de dag komt, maar er niet te veel tijd aan wil spenderen? Dan is deze blog zeker voor jou.

Ik geef je graag enkele tips voor een gezonde make-up die je in 3 minuten kan realiseren. Als kers op de taart geef ik je daarna enkele tips hoe jij deze look kan transformeren in een party proof make-up look. 

Neem alvast je make-up tasje bij de hand! 

Let’s get ready to rumble! 

micro-needling at home

Zo start je thuis met Micro-needling

Mag het voor jou allemaal iets sneller gaan of wil je nog meer resultaat uit je skincare halen, dan wil je ongetwijfeld verder lezen. 

In deze blog dompelen wij je onder in de wereld van micro-needling; Dé huidverbeterende en verjongende techniek om de aanmaak van je collageen te boosten en de opname van je actieve skincare ingrediënten te verhogen

Maar wat is micro-needling nu juist en hoe begin je eraan?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% IN DE WEBSHOP
Beau-Vie Logo

Openingsuren

Op afspraak
Donderdag gesloten

Contact

Vrunstraat 21
3550 Heusden-Zolder
Tel. 0495 53 45 89
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Beau-vie.be | Privacy & cookie policy

Website by It's me