Skip to main content

Huidanalyse


Jouw huid is uniek.

Huidanalyse
Over de gezondheid van jouw huid kan ik uren praten. Fijne lijntjes (of net niet), pigmentvorming, een trekkerig gevoel, …. jouw huid is uniek. Door haar verhaal te leren kennen, hebben we de sleutel tot huidverbetering in de hand.

Wanneer ik weet hoe jouw huid leeft en wat haar valkuilen zijn, kan ik haar optimaal begeleiden naar haar meest gezonde conditie ooit.

Toch kan het soms klinken als chinese taal wanneer ik spreek over het verschil tussen je huidtype- en conditie, werkpunten of huidaandoeningen. Niet alleen is het belangrijk dat ik jouw huid begrijp, maar ook dat jij jouw huid door en door kent.

Time to hop into that driver’s seat!

OBSERV 520X voor een diepgaande huidanalyse

Om een juiste, diepgaande en doeltreffende huidanalyse uit te voeren, werk ik daarom met de OBSERV520X scanner. Een onevenaarbaar toestel dat ieder huidbeeld, opperhuids én onderhuids, in kaart brengt.

Door maar liefst 8 verschillende foto’s te nemen van je huid, gieten we alle kenmerken haarscherp in beeld. Denk maar aan:
  • Roodheid
  • Pigmentvorming
  • Dode huidcellen
  • Textuur
  • Vochttekort
  • Talgproductie
  • Ontstekingsreactie
  • En zoveel meer
Het unieke aan deze scanner is dat hij niet alleen toont wat we zien. Daarbovenop toont hij ook de huidproblematiek die onderhuids leeft en we met het blote oog niet zien. Hierdoor zit jij op de voorste rij in jouw huidverbeteringsproces.

Een huidanalyse is door de OBSERV520X scanner zoveel meer dan een snelle kijk op wat er gaande is. We transformeren het naar een waar gesprek boordevol (sk)inzicht.
Huidanalyse

Hoelang duurt een huidanalyse?

Het nemen van de 8 foto’s neemt slechts 8 seconden tijd in beslag. Nadien bekijken we samen de foto’s en brengen we je volledige huidconditie in kaart.

We stellen samen een behandelplan op gebaseerd op de noden van jouw huid.Na een huidanalyse kunnen we alvast aan de slag gaan met een eerste behandeling en krijg je een voorstel om het behandelplan thuis verder te zetten.
Werken aan een stralend gezonde huid heb jij voor 80% zelf in de hand. De andere 20% daar werken we samen op in de cabine.

Wat is de prijs van een huidanalyse?

De prijs van een huidanalyse met de OBSERV520X scanner bedraagt 45 euro.
Huidanalyse

Vervangt deze analyse mijn jaarlijks bezoek aan de dermatoloog?

Met de OBSERV520X scanner kan ik cosmedische onregelmatigheden prachtig in kaart brengen. Toch is het geen vervanging voor een medisch onderzoek. Het nakijken van medische huidproblemen en zorgwekkende pigmentvlekken blijft een belangrijke taak uitsluitend voor de dermatoloog.

Indien je wenst, kan je de foto’s van je huidanalyse meenemen naar de jaarlijkse raadpleging ter opvolging.

Hoe vaak moet ik een huidanalyse laten uitvoeren?

Je huid is continu in verandering, om de 28-60 dagen heb je een nieuwe huid. Haar aangeboren type blijft misschien wel hetzelfde gedurende je hele leven, maar haar gezondheid kan doorheen de tijd flink schommelen. Daarom adviseer ik je huid ieder seizoen opnieuw in kaart te brengen voor de beste opvolging en begeleiding.

Wil jij graag meer weten over de gezondheid van jouw huid?