Skip to main content

HydraFacial nu in Heusden-Zolder


Wat als ik je huid nog meer zou kunnen doen stralen, je huid nog meer zou kunnen verbeteren én dat terwijl je helemaal aan het genieten bent van een relaxte behandeling? No pain, all gain!

Bij Beau-Vie probeer ik het allemaal te combineren. Jouw huid is mijn passie én als ik iets kan optimaliseren in het instituut, dan sta ik steeds op de eerste rij om dit ook te doen! Daarom ben ik enorm enthousiast om je te laten kennismaken met HydraFacial.

Ik probeer je in deze blog een antwoord te geven op je veelgestelde vragen.

Wat doet HydraFacial?

HydraFacial is een gelaatsbehandeling waarbij een gepatenteerde technologie wordt gebruikt. Tijdens een HydraFacial verwijder ik onzuiverheden uit de poriën via een pijnloze extractie, terwijl de huid tegelijkertijd wordt geëxfolieerd, gevoed en gehydrateerd. Je merkt het verschil al na één behandeling. De onmiddellijke voor en na foto's zijn indrukwekkend, maar ook op lange termijn verbetert de conditie van de huid aanzienlijk.

Wat kan ik verwachten tijdens een HydraFacial-behandeling?

Een HydraFacial gebeurt in 3 stappen. Ik start met een reiniging en een peeling. Hierbij wordt de huid zacht geëxfolieerd en gepeeld. Daarna worden de onzuiverheden uit de poriën verwijderd met een pijnloze zuiging en ga ik de huid intens voeden en hydrateren met vochtinbrengende middelen. Als laatste stap ga ik anti-oxidanten en peptiden insluizen om jouw glow te optimaliseren. Een HydraFacial is als het ware een complete boost voor je huid.

Is HydraFacial iets voor mij?

Heb jij fijne lijntjes, rimpels of wil je werken aan de elasticiteit en stevigheid van je huid? Dan is een HydraFacial behandeling zeker iets voor jou. HydraFacial is er voor iedereen! Heb je specifieke vragen, neem dan zeker even contact met mij op. Klik hier.

Hoeveel HydraFacial behandelingen heb ik nodig?

Je huid vernieuwt elke 28 dagen, dus je plant best een maandelijkse afspraak in voor een langdurig resultaat. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Wat is de HydraFacial Gunkie?

Iedere behandeling gaat gepaard met een hoogstpersoonlijke gunkie. Al je dode huidcellen, je zwarte puntjes en al het vuil dat uit je poriën komt, vang ik op in een soort flesje. Het ziet er zeker niet smakelijk uit, maar het toont wel aan hoeveel vuil ik uit je huid met de HydraFacial kan halen.

Interesse? 

Klik hier om je HydraFacial behandeling te reserveren.