Skip to main content

Thuis een peeling doen? Zo begin je eraan!


Wist jij dat… 

Je huid elke 28 dagen vernieuwt? Je huid stelt alles in werking om elke maand een betere versie van zichzelf te worden. Fantastisch, toch? 

Helaas hoef jij nog niet te snel te juichen, want doordat jij continu wordt blootgesteld aan UV-stralen, luchtvervuiling en stress kan je huid wel een extra handje gebruiken. Deze vrije radicalen verstoren je natuurlijke celvernieuwing, waardoor dode huidcellen zich opstapelen, pigmentatie en rimpels optreden, je teint valer wordt,.. And the list goes on.. 

Zeker na een zomervakantie waar je huid net iets meer werd blootgesteld aan de zon, mag je een tandje bijsteken. 

Hoe begin je eraan? 

Tijd om je huid te peelen! Zo elimineer je dode huidcellen, stimuleer je de aanmaak van nieuwe huidcellen en zorg je ervoor dat de actieve ingrediënten van je producten beter worden opgenomen. 

In deze blog geven wij je tips over hoe jij je huid een najaars boost kan geven.

Voordelen van een peeling

Je gaat je huid als het ware wakker schudden om sneller nieuwe cellen aan te maken, zodat rimpels, pigmentatie of acné gewoon geen kans krijgen. 

Wat zijn de andere voordelen van een peeling? 

  1. Je stimuleert je doorbloeding. Say hello aan een frisse teint. 
  2. Je producten worden beter opgenomen. De actieve ingrediënten van je huidverbeterende (Environ) producten krijgen meer de kans om hun werk te doen. Lees: Meer waarde voor je investering!
  3. Je poriën zullen minder snel verstoppen. Gevolg? Je krijgt minder ontstekingen en je geeft acné geen kans! 
  4. Extra hydratatie voor je huid. Dode huidcellen gaan je huidbarrière verstoren met een gedehydrateerde en overgevoelige huid als gevolg.

Een peeling bij je thuis: Zo ga je te werk

Laten we beginnen bij wat je zeker niet mag doen. Een peeling thuis uitvoeren, wil zeker niet zeggen dat je de eerste beste scrub neemt en wild tekeer gaat om die dode huidcellen te elimineren. Hierdoor ga je de natuurlijke beschermlaag van je huid verwijderen en dat is dan weer te schadelijk.  

Zo ga je te werk: Je voegt enkele producten aan je skincare routine toe met zuren als glycol-, lactaat-, en salicylzuur. Deze zuren doen al het werk voor je om de dode huidcellen te verwijderen en bezorgen je een zijdezachte huid. 

Vraag je skin experte steeds advies over welk product voor jouw huid optimaal is. 

Als jij de wereld van de huidverbeterende cosmetica nog niet hebt ontdekt, dan neem je best even contact met ons op.

Klik hier om contact met ons op te nemen. 

Hydrating clay masque beauvieHydrating Clay Masque

Gebruik één tot twee keer per week het Hydrating Clay Masque van Environ. Het zuivert je poriën, verfijnt je huidtextuur, hydrateert en kalmeert je huid. Je kan het ook tot maximum twee keer per week als nachtcrème in een dun laagje aanbrengen.

>> Klik hier om te lezen hoe je het Hydrating Clay Masque gebruikt.

night cream heusdenzolderAlpha Hydroxy Night Cream 

Breng je deze crème 2 tot 3 keer per week aan voor je gaat slapen, dan ben je goed op weg om een babyvelletje te krijgen. Je huid wordt door de zuren in deze night cream (glycolzuur en melkzuur) zachter en verbetert de opname van de actieve ingrediënten van je andere verzorgingsproducten.  

>> Kom hier alles te weten over de Alpha hydroxy night cream

revival masque faceliftRevival Masque

Een facelift in een potje? Say no more, want dat is exact wat het Revival Masque voor je doet. Dankzij de krachtige zuren in dit product zal je huid er jonger uitzien én zachter aanvoelen

>> Klik hier om te weten hoe je het revival masque gebruikt.

Een professionele peeling in Heusden-Zolder

voorenna hydrafacial peelingMag het voor jou allemaal iets sneller gaan? Dan raden wij je aan om een professionele peeling in bij je skin experte in te plannen. 

Bij Beau-vie in Heusden Zolder doen wij dat met onze Hydrafacials. Tijdens deze behandelingen passen wij de peeling aan naargelang de behoefte van je huid. Dit doen wij door de verschillende peelings die Hydrafacial zelf aanbiedt of door bijvoorbeeld de Hydrafacial gepatenteerde tips aan te passen. 

Wij kunnen dus op maat werken om elke huid doorheen het ganse jaar te laten stralen.  

>> klik hier om de Hydrafacial abonnementen te ontdekken. 

 

 

Psssst... Scroll hier even naar beneden om 10% korting op je eerste bestelling in onze webshop te pakken te krijgen. Dit geldt ook op de Hydrafacial abonnementen!