Skip to main content

Skin Essentials voor je Zomervakantie


Wanneer je denkt aan vakantie, dan denk je aan zon, zee, strand en inpakstress. Dat laatste wil je natuurlijk niet. Reizen doe je graag luchtig in je hoofd én in je valies.

Met onderstaand 5-stappenplan ontbreekt er deze zomer niets meer in je bagage en vertrek je met een gezonde huid op vakantie. Tijd om easy breezy te genieten van je welverdiende trip naar de zon.

Stap 1: bereid je huid voor

Omdat onze huid niet is afgestemd op een Italiaanse zuiderzon, is het van uitermate belang haar te ondersteunen van binnenuit. 

Zonlicht bestaat zowel uit UVA- als UVB-stralen. ‘UVAgeing’ en ‘UVBurning’ zeg ik wel eens. UVB-stralen hebben een opperhuidse werking die inspeelt op het verbrandingsproces. UVA-stralen dringen door tot aan de de diepere lagen van je huid. Op deze manier stimuleren ze voortijdige huidveroudering en pigmentvorming.

Werk jij aan huidverbetering en wil jij onnodige huidschade tegengaan? Beschermen van binnenuit is de boodschap. Dat vanaf 1 maand voor je vertrek tot na je vakantie.

Voor deze bescherming gaan we naar hét gouden trio. Onze heilige drievuldigheid :-):

SKIN Vit A+:

Dit huidsupplement op basis van vitamine A herstelt DNA-schade per direct op celniveau. Hiermee behoud je een krachtige, stevige, gehydrateerde huid, ook op vakantie.

SKIN Antioxidant:

Deze cocktail aan plantenextracten met geneeskrachtige werking, beschermt de diepe lagen van je huid tegen UV-schade en zonneallergie.

SKIN Collagen:

Door je huid te voorzien van deze unieke formule op basis van vitamine C, zink en msm, bied je haar alle bouwstoffen die ze nodig heeft om collageen aan te maken. Voortijdige veroudering door ‘UVAgeing-stralen’ herleid je zo tot het minimum.

 

Stap 2: kies je SPF

Jouw SPF is ten alle tijden de beste bescherming tegen UV-schade. Sidenote: mits je hem juist gebruikt. Je zonnefactor breng je best 30 minuten aan alvorens je de zon in gaat. Om de twee uur smeer je opnieuw bij. Voor het volledige lichaam adviseren we de hoeveelheid een shot glas, voor het gelaat een theelepel.

Extra tip: Keep it simple. Niets zo handig als 1 SPF voor het hele gezin.
Enkel voor je gelaat, kies je best voor een beschermingsfactor met toegevoegde eigenschappen op maat van jouw huidconditie.

Onze top 3 meestgekozen SPF’s

That'So All in One Spray SPF 20-30-50

thatsso allinoneDeze handige zonnespray hebben we nog maar net beschikbaar bij Beau-vie en we zijn er meteen al grote fan van.

Waarom? Je hoeft maar één flacon mee op strand te nemen, want hij doet alles dankzij de progressieve SPF technologie. Jij bepaalt welke beschermingsgraaf je op je huid wil.

Spray je 1 keer, dan heb je een bescherming SPF20. Spray je 2 keer dan krijg je een SPF30 en bij de 3e keer bouw jij je bescherming op tot SPF50.

Nog meer voordelen? Deze graduele SPF 20/30/50 geeft een continue verneveling. Doordat je de flacon in alle richtingen kan bewegen is het aanbrengen, zelfs op rugzijde en achterkant benen, snel en makkelijk. De uiterst fijne mist van droge olie geeft je niet alleen de gewenste protectie, maar bevat zoveel meer voor je huid. 

 Jij bespaart met deze zonnespray geld uit en je krijgt meer ruimte in je koffer!

ONTDEK HIER DE THAT'SO ALL IN ONE SPRAY

RAD SPF15:

Dé allround SPF voor lichaam & gelaat boordevol herstellende, beschermende antioxidanten.

Powder Me SPF30:

Verzachtend zonnepoeder voor het hele gezin. Jouw topper als je huid gevoelig is aan acné of ontstekingen.

Stap 3: Kies je aftersun

Een sunblock, dat bestaat helaas niet. Zelfs de allerhoogste SPF op de markt biedt maximaal 98% bescherming tegen UV-schade. De schade die je huid alsnog overdag oploopt, verzacht je ’s avonds best met een aftersun op basis van antioxidanten, vitamine E en vitamine C.

Onze nieuwe favoriet: 

thatso aftersunThat'So PURE SUN All in One Tan AFTER SUN 

Dankzij het continue spraysysteem dat je in multi-posities kan gebruiken, geef je je huid na het douchen in 1 handomdraai een hydraterende opkikker. 

Deze spray is verrijkt met Neem olie, waarvan de geur bijzonder onaangenaam is voor insecten en zo blijf je tijdens de sunset-uren  gespaard van vervelende muggen. Sidenote: Jij merkt niets van de geur, enkel de muggen :). 

ONTDEK HIER DE THAT'SO PURE SUN ALL IN ONE TAN AFTER SUN

Stap 4: Vitamine A

Vitamine A is hét wonder ingrediënt voor een sterke en weerbare huid. Een toevoeging van vitamine A aan je dagverzorging (onder je SPF), biedt een belangrijke meerwaarde tegen zonschade.

Opgelet: vitamine A is verkrijgbaar in verschillende vormen. Van mild tot krachtig (huidverdunnend). Niet iedere vorm is je beste vriend onder de zon. Overloop samen met ons welke vorm en dosering van vitamine A je best meeneemt op vakantie.

Stap 5: Multitaskers

Ook in je make-up routine kunnen we erg creatief te werk gaan voor een zorgeloze vakantie. Wist je dat jane iredale doorheen de jaren tal van multifunctionele producten heeft ontwikkeld?

Met slechts enkele verborgen parels tover je tijdens het beschermen een stralende make-up look op je gelaat.

  • Lipdrink SPF 15: SPF15 voor je lippen met een fris kleurtje naar keuze.
  • Pommisst: Hydraterende fixatie spray met een bom aan beschermende antioxidanten.
  • Blush Stick: Hydraterende blush voor een gezonde glow, die je ook op je oogleden en lippen kan aanbrengen. 

ONTDEK HIER JE FAVORIETE PRODUCTEN IN DE BEAU-VIE WEBSHOP